GALANTÉRIA mimib - RUČNE, S LÁSKOU, KREATÍVNE!

S Packetou odošlete vaše výtvory hladko-obratko. S kódom MIMIB máte prvú zásielku len za 1 cent.

S Packetou odošlete vaše výtvory hladko-obratko. S kódom MIMIB máte prvú zásielku len za 1 cent.

Keďže nám veľmi záleží, aby ste svoje krásne výtvory z našich priadzí a bavlniek mohli posielať do celého sveta, pripravili sme s Packetou pre vás, naše šikovné tvorkyne a tvorcov, špeciálnu akciu.

Potešte všetkých nadšencov pletených a háčkovaných produktov a pošlite im svoje výtvory jednoducho a rýchlo cez Packetu. Dokonca sme pre vás vybavili zľavový kód, aby ste svoje výrobky mohli posielať flexibilne a s prvou zásielkou za jeden cent. 

Stačí k tomu zadať zásielku do aplikácie Packeta, ktorú si môžete stiahnuť tu: https://tinyurl.com/packeta-mimib

Následne ju zaneste na podacie miesto, ktorých máme na Slovensku viac ako 1500 a cenu za prvú odoslanú zásielku len 0,01 EUR! Stačí iba použiť v aplikácii zľavový kód MIMIB. 




Odoslať zásielku je skutočne pohodlné a jednoduché, stačí pár klikov v appke Packeta a vaše výrobky môžete poslať prakticky komukoľvek. Záleží len na vás, kedy a kde vám najviac vyhovuje zásielku podať a kde ju príjemca preberie. Samotné podanie zásielky na akomkoľvek podacom mieste je už potom veľmi rýchle. Na podacom mieste len oznámite heslo z aplikácie a odovzdáte zásielku. 


Žiadne dlhé státie v rade na pošte, žiadna tlač lístkov ani zdĺhavé vypisovanie. Všetky informácie o balíku sú vložené do systému prostredníctvom aplikácie. Zásielku nielenže odošlete, ale aj sledujete jej doručenie a nájdete si ju následne v archíve. Výhodou služby je, že zásielku môžete poslať nielen na naše výdajné miesta, ale aj na adresy alebo do Z-BOXu. Služba Medzi nami vyniká ešte jedným bezkonkurenčným plusom, ktorým sú skvelé ceny. Vaše pletené a háčkované výtvory môžete poslať už od 2,50 eur v rámci Slovenska a do Čiech za 3,30 eur. Môžete si zvoliť aj doplnkové služby, ako napríklad dobierka, vyššie poistenie alebo overenie veku pri výdaji zásielky. 


Využívajte aj vy všetky výhody, ktoré ponúka naša inovatívna aplikácia Packeta. Stiahnite si ju ešte dnes a majte prehľad o všetkých svojich zásielkach, rovnako ako 3 000 000 ďalších užívateľov.


  Články